Handelns bästa arbetsplats

Ica Kvantum Bollnäs blev Handelns bästa arbetsplats 2018. Här är personalen vid prisutdelningen tillsammans med Handels ordförande Susanna Gideonsson.

Dags att utse Handelns bästa arbetsplats 2019

Jobbar du på bästa stället?

Vi vet att det finns många riktigt bra arbetsplatser i handeln! Det vill vi också visa för omvärlden. Ett sätt att göra det är genom vår utnämning Handelns bästa arbetsplats.

Kanske är det din arbetsplats som ska utses till handelns bästa 2019? För att få utnämningen ska det vara en riktigt bra arbetsplats. Där ni som jobbar trivs och har det bra, där samarbetet är gott mellan fack och chefer.

Den helt perfekta arbetsplatsen finns nog inte. Det viktiga är att det finns en vilja bland anställda och arbetsgivare att samarbeta och utvecklas och att ta tag i eventuella problem på ett bra sätt.

Förra året gick priset till Ica Kvantum i Bollnäs. Här kan du läsa mer om dem! 

Välkommen att föreslå en arbetsplats!

Använd formuläret nedan. Förklara tydligt vad det är som gör att arbetsplatsen är så bra och hur samarbetet mellan anställda, fack och arbetsgivare går till.

Det här krävs för att föreslå en arbetsplats: Du måste vara medlem i Handels, arbetsplatsen måste ha kollektivavtal och det måste finnas någon slags facklig närvaro där. Det kan vara en klubb, ett handelsombud, fackombud eller skyddsombud.

Så klart kan du nominera alla slags arbetsplatser i Handels avtalsområden, tex varuhus, butiker, frisörsalonger, e-handel, lager och tjänstemän. Och du som har skickat in bidrag förut är välkommen att göra det igen!

Tidigare vinnare:

Sista dag att skicka in nomineringar är den 3/9!

Publicerad: 21 november 2018