Väx och utvecklas med oss

Vill du vara med att ge bästa möjliga service, skapa ett mervärde för våra medlemmar, utvecklas som människa och växa tillsammans med oss som organisation?

Till vår sida med lediga jobb

Nu är det dags att söka till ombudsmannautbildningen 2017!

Vi befinner oss just nu i ett spännande skede på väg in i framtiden. För oss handlar det om att ligga steget före och förverkliga våra mål och visioner.

Handelsanställdas förbund, eller Handels som vi brukar säga, är en demokratiskt styrd organisation där medlemmen alltid står i fokus. Service är ett nyckelord för oss. Inte bara för att våra medlemmar till stor del jobbar inom serviceyrken utan för att de är värda bästa möjliga service oavsett vem man är och var man bor.

Vårt förbundskontor finns i Stockholm och vi har 19 avdelningar ute i landet. Handels medlemsadministration finns på Handels servicekontor i Eskilstuna.

Som anställd får du rikskuponger, friskvårdsbidrag, försäkringar genom ditt medlemsskap i Handels, läkarvård, mediciner och företagshälsovård.

Om du inte kommer in på sidan med lediga jobb så kan det bero på underhållningsarbete som sker på sidan. Prova igen senare!

Om du har problem att skicka din ansökan via vårt verktyg eller har andra frågor
kring ansökan så kontakta oss på personal@handels.se

Förbundskontorets olika avdelningar

Våra avdelningar ute i landet

Uppdaterad: 19 september 2013 Granskad: 19 september 2013