Bli medlem

Handels diskuterar sexuella trakasserier i Almedalen

Hur får vi bukt med sexuella trakasserier på jobbet? Den viktiga frågan diskuteras i ett seminarium under Almedalsveckan. Handels förste vice ordförande Elisabeth Brandt Ygeman är en av deltagarna i panelen i seminariet, som arrangeras av Kantar Sifo.

Nästa vecka är det dags igen för politikerveckan i Almedalen i Visby på Gotland. För två år sedan, år 2020, ställdes veckan in helt och hållet, på grund av pandemin. Förra året, år 2021, blev ett digitalt evenemang.

Årets vecka är fysisk och pågår från söndagen den 3 juli till torsdagen den 7 juli.

Handels ledning, det vill säga ordförande Linda Palmetzhofer och förste vice ordförande Elisabeth Brandt Ygeman deltar i Almedalen, men Handels håller inget eget seminarium i år.

Elisabeth Brandt Ygeman är med i panelen i ett offentligt seminarium som Kantar Sifo arrangerar, där Trakasseribarometern presenteras. Övriga deltagare i panelen är bland andra Kommunals ordförande Malin Ragnegård och Unionens ordförande Martin Linder.

Alla Handelsmedlemmar på plats på Gotland är välkomna till en frukost på måndag morgon kl 08.30. Ledningen kommer även att besöka varuhuset Åhlens i Visby och träffa anställda där.

Läs mer om Kantar Sifos seminarium här. 

Läs artikel om Trakasseribarometern här.

Information om och inbjudan till medlemsfrukosten.

 Följ Handels på Instagram och Facebook under veckan! 

Uppdaterad: 30 juni 2022