Inställda kurser & konferenser pga coronaviruset

Viktig information om kursverksamheten:

• Vi ser över vår kursverksamhet under våren för att minska risken för spridning av corona. Det gör att många kurstillfällen nu flyttas fram.

•Du som är anmäld till en kurs under våren kommer kontaktas direkt om den blir inställd och vi kommer hjälpa dig att hitta ett annat kurstillfälle under hösten.

•Om du sökt ledigt för en medlemskurs som blivit inställd har du rätt att gå tillbaka i tjänst på din arbetsplats direkt. Du har sökt din ledighet med stöd av Studieledighetslagen och §10 i lagen ger dig rätt att avbryta ledigheten vid behov med omedelbar verkan. Om du har frågor om studieledighet så är du välkommen att kontakta Handels Direkt via telefon  0771-666 444 eller chatten på mina sidor.

•Har du förtroendeuppdrag i Handels och har sökt ledigt för att gå en kurs som nu är inställd ska du genast kontakta din arbetsgivare för att kunna återgå i tjänst. Om du har frågor så är du välkommen att kontakta Handels Direkt.

LO & Handels har valt att ställa hela sin kursverksamhet t o m sista maj för att minska risken för smittspridning av coronavirus. Handels har valt att göra detsamma för våra centrala kurser och för alla fysiska konferenser.

All kursverksamhet är inställd t o m sista maj 2020:

Alla tvärfackliga medlemsutbildningar inklusive LO Ung-kurser och facklig intro. Handels centrala kurser och konferenser. Alla centrala LO-kurser både på internat och externat Alla grund- och vidareutbildningar för försäkringsinformatörer.

Håll koll på hemsidan eller facebook sidan när kurserna och konferensrena börjar igen.

Uppdaterad: 19 mars 2020