Bli medlem

Dags att nominera handelns bästa arbetsplats!

Har ni samarbetat och kunnat lösa problem på ett bra sätt, trots pandemin? Nominera din arbetsplats till utmärkelsen Handelns bästa arbetsplats! Nu om inte förr visar det sig hur viktigt det är med ett gott samarbete mellan fack och arbetsgivare. 

2020 har varit ett tufft år för många i samhället, bland annat anställda i handeln. Orsaken är förstås corona-pandemin och dess följder - bland annat arbetsmiljöproblem med smittspridning, korttidspermitteringar och uppsägningar.

Men det finns arbetsplatser där ledning och anställda har samarbetat och klarat krisen tillsammans. Arbetsgivare som har tagit sitt ansvar för arbetsmiljön och skyddat sina anställda.

Har det, trots allt, fungerat bra på ditt jobb? Tveka inte att nominera den till utnämningen Handelns bästa arbetsplats! 

Så klart kan du nominera alla slags arbetsplatser i Handels avtalsområden, tex varuhus, butiker, frisörsalonger, e-handel, lager och för tjänstemän. Och du som har skickat in bidrag förut är välkommen att göra det igen. 

Den helt perfekta arbetsplatsen finns nog inte. Det viktiga är att det finns en vilja bland anställda och arbetsgivare att samarbeta och utvecklas och att ta tag i eventuella problem på ett bra sätt. 

På grund av corona-krisen delade vi inte ut priset under hösten som vi brukar, istället gör vi det under Handels kongress i maj 2021.

Här kan du läsa mer och nominera!

Uppdaterad: 7 januari 2021