Extra bra tider för medlemsvärvning!

Handels är nu mitt uppe i förhandlingarna nya löner och villkor för de flesta av sina avtal. Avtalsförhandlingarna är gör det enklare för oss när vi ska förklara för nyanställda varför det är viktigt att vara medlem i Handels. Hjälp till att värva fler medlemmar på din arbetsplats och kom ihåg att fylla i rutan värvad av om du vill ha två biobiljetter som tack för hjälpen.

För att uppmuntra dig som är förtroendevald att hjälpa till med att värva nya medlemmar har Handels kampanjen ”medlem värvar medlem”. Kampanjen betyder att du som värvar en ny medlem får två biobiljetter (till valfri film).

För att få dina biobiljetter behöver du skriva ditt namn och personnummer på raden som heter ”värvad av” på anmälningsblanketten. Biobiljetterna skickas hem till dig efter att den nya medlemmen betalt sin första medlemsavgift, vilket normalt brukar ta 1-3 månader.

Kampanjen riktar sig i första hand till dig som är förtroendevald men är öppen för alla handelsmedlemmar som inte är anställda av Handels. Behöver du fler anmälningsblanketter kontaktar du din avdelning så hjälper de till.

Uppdaterad: 2 mars 2016