Dags att utse Handelns bästa arbetsplats 2018

Jobbar du på bästa arbetsplatsen?

Vi vill belöna en riktigt bra arbetsplats i handeln. Där ni som jobbar trivs och har det bra, där samarbetet är gott mellan fack och chefer. Kanske det är din arbetsplats som ska utses till handelns bästa 2018!

En helt perfekt arbetsplats är förstås svår att hitta. Det viktiga är att det finns en vilja bland anställda och arbetsgivare att samarbeta och utvecklas och att ta tag i eventuella problem på ett bra sätt.

Förra året gick priset till frukt- och grönsakslagret Nowaste Logistics i Helsingborg. Här kan du läsa mer om dem! (länk)

Välkommen att föreslå en arbetsplats!

Använd formuläret nedan. Förklara tydligt vad det är som gör att arbetsplatsen är så bra och hur samarbetet mellan anställda, fack och arbetsgivare går till.

Det här krävs för att föreslå en arbetsplats: Du måste vara medlem i Handels, arbetsplatsen måste ha kollektivavtal och det måste finnas någon slags facklig närvaro där. Det kan vara en klubb, ett handelsombud, fackombud eller skyddsombud.

Så klart går det att nominera alla slags arbetsplatser i Handels avtalsområden, tex varuhus, butiker, frisörsalonger, e-handel, lager och tjänstemän.

Tidigare vinnare:

Sista dag att skicka in nomineringar är den 3/9!

Uppdaterad: 7 december 2017