Dags att utse Handelns bästa arbetsplats 2018

Förra årets vinnare, grönsakslagret Nowaste Logistics i Helsingborg, Isuf Kurbogaj, klubbordförande och Johan Kallin, VD, tar emot utmärkelsen Handelns bästa arbetsplats från Handels ordförande Susanna Gideonsson.

Tack alla ni som har nominerat er arbetsplats till Handelns bästa!

Visst är handeln en fantastisk bransch med flera riktigt bra arbetsplatser! Nomineringstiden gick ut den 3 september och vi har fått in många förslag till vår tävling om Handelns bästa arbetsplats 2017. Det är roligt att se att ni är många som trivs på jobbet!

Det är förstås fler än en som förtjänar utmärkelsen Handelns bästa arbetsplats. Men bara en kan få den och nu sätter vi igång med det grannlaga arbetet att välja ut en arbetsplats.

Vi återkommer i slutet av oktober när processen är klar!

Fakta om Handelns bästa arbetsplats: Handels vill belöna en riktigt bra arbetsplats i handeln. Där ni som jobbar trivs och har det bra, där samarbetet är gott mellan fack och chefer.

En helt perfekt arbetsplats är förstås svår att hitta. Det viktiga är att det finns en vilja bland anställda och arbetsgivare att samarbeta och utvecklas och ta tag i eventuella problem på ett bra sätt. Det är handels förbundsstyrelse som utser en vinnare bland de nominerade. 

Förra året prisades lagret Nowaste Logistics i Helsingborg, året innan var det Folksams telefonrådgivning i Kramfors.

Uppdaterad: 18 september 2018