Medlemsutbildningar

Här hittar du kurserna för dig som är medlem och vill lära dig mer och facket och ditt medlemskap. Välkommen till avdelning 33 Luleås kurser för medlemmar.

Kurser är en viktig del av den fackliga verksamheten, du får en bred grund att stå på i det fackliga arbetet. Vi ger dig verktyg som du kan använda för att påverka på din arbetsplats.

För mer information tag kontakt med vår lokala avdelning 33 genom att ringa 0771-666 444 eller maila avdelning33@handels.se.

Klicka på respektive rubrik för att läsa mer om kurserna och anmälan.

 • Mina försäkringar

  Det här är kursen för dig som vill veta mer om dina försäkringar.

 • Min arbetmiljö

  En bra arbetsmiljö är viktig för att vi ska trivas på våra jobb. Allt från belysning, till möjligheter att gå på toaletten när vi behöver, till att slippa stress är en del av vår arbetsmiljö.

 • Facklig feminism

  Är du intresserad av jämställdhet? Det här är kursen för dig som vill jobba för jämställdhet och mångfald på den egna arbetsplatsen, men behöver veta mer om vad facket kan göra. Kursen tar upp feminism, normkritik och hur olika...

 • Mitt avtal

  Det här är en kurs för dig som redan vet lite mer om hur facket fungerar och vad ett kollektivavtal är men vill fördjupa dig i vad som gäller för just din bransch.

 • Jobbet och samhället

  Vad behöver du från samhället för att få ihop vardagen? Hur viktigt är det att barnomsorgens öppettider passar med dina arbetstider? Kan du ta kollektivtrafiken till jobbet? Hur trygg är din anställning? I kursen Jobbet och samhälle...

 • Medlem i facket

  Det här är en samlingskurs där du får lära dig om mer om hur facket fungerar, vad ett kollektivavtal är, vilka försäkringsskydd du har, vilka samhällsfrågor som påverkar oss på jobbet och i vardagen. Kursen tar också upp hur du gör om du...

Uppdaterad: 9 december 2019