Bli medlem

Om oss - kontakt

Här är avdelning 29 Umeå

Kontoret i Skellefteå är flyttad till Mossgatan 28.

Avdelning 29 omfattar Västerbottens län samt Arvidsjaur och Arjeplogs kommun i Norrbotten. Vi har kontor i Umeå och Skellefteå. På Handels organiserar vi bland annat de som jobbar i butiker, kiosker, på stormarknader, lager, frisörer, florister, tjänstemän inom kooperationen och folkrörelser och anställda inom skönhetsvård och gymanläggningar.

Handels är Sveriges tredje största fackförbund, och varje dag förhandlar vi åt våra medlemmar, tecknar kollektivavtal på arbetsplatser, hjälper till med försäkringar, och inte minst, utbildar dig som medlem för att du ska kunna ha koll på dina rättighter som anställd.

 • Personal

  Här ser du vilka som jobbar inom avdelning och vilka arbetsuppgifter vi har.

 • Arbetsutskottet

  Avdelningens arbetsutskott (AU) är avdelningens verkställande organ. Arbetsutskottet beslutar i löpande ärenden, behandlar frågor av brådskande natur samt bereder frågor till styrelsen.

 • Styrelsen

  Avdelningsstyrelsen väljs av förtroendevalda medlemmar på årsmötet. Vår avdelning har tretton ordinarie ledamöter samt sju suppleanter.

 • Lokala ungdomskommittén

  Om Handels ungdomsverksamhet Handels är ett förbund med många unga medlemmar. Mer än en tredjedel av våra yrkesaktiva medlemmar är under 30 år. Dessutom verkar vi i en bransch med många unga, hälften av alla anställda i våra bransch...

Uppdaterad: 25 februari 2022

Kontakter

Avdelning 29 Umeå

AdressV. Norrlandsgatan 11 B
903 27 Umeå
Växel0771-666 444 TelefontiderAlla vardagar 8-16
BesökstiderKontakta oss via vårt formulär alternativt mejla till umea@handels.se för att boka in besökstid

Avdelning 29 Umeå

AdressMossgatan 28
931 70 Skellefteå
Växel0771-666 444 TelefontiderAlla vardagar 8-16
BesökstiderKontoret är stängt torsdagar från kl 12.00 samt fredagar. Kontakta oss via vårt formulär eller mejla till umea@handels.se för att boka in besök.