Bli medlem
Handelsanställdas förbund > Kontakt > Avdelningar > Avdelning 29 Umeå > Kurser > Kurser för förtroendevalda > Konferens för skyddsombud/försäkringsinformatörer

Konferens för skyddsombud/försäkringsinformatörer

Välkommen till digital konferens tisdagen 5 oktober via Teams.

Denna dag riktar sig till dig som är skyddsombud och/eller försäkringsinformatör.

Som skyddsombud och försäkringsinformatör behöver du uppdatera dina kunskaper och har därmed också rätt till vidareutbildning. Handels anordnar en dag för kompetenshöjning och för att DU ska kunna få ställa frågor utifrån ditt uppdrag.

Under 2022 kommer Handels arbetsmiljöfokus att vara Belastningsergonomi. Det tar vi i avdelningen avstamp för och har bjudit in Capio Företagshälsovård genom Linnéa Sandström som kommer att göra en föreläsning om belastningsergonomi.

På eftermiddagen får vi information av Ewa-Maria van der Kwast, om den nya Juristförsäkringen som Handels kommer att erbjuda sina medlemmar under hösten.

Ronny Johansson kommer från Avtalet (tidigare Facker Försäkrar) och pratar om våra försäkringar som vi har via arbetsplatsen.

Vi startar dagen kl. 09.00 och avslutning kl. 16.00.

Du som anmäler dig kommer att få en länk skickad till dig som du loggar in på när mötet börjar. Tänk på att logga in i tid, vi börjar kl. 09.00, och att stänga av micken.

Ekonomi:
FML §7, arbetsgivaren betalar förlorad arbetsförtjänst för du som är skyddsombud.
Är du endast försäkringsinformatör står Handels för förlorad arbetsförtjänst, och har du en ledigdag får du ett stipendium.

    Uppdaterad: 31 augusti 2021