Medlem i facket (digitalt)

Den här kursen riktar sig till dig som vill veta mer om facket och hur du kan förbättra din arbetsplats. Till kursen behöver du en internetuppkoppling och helst en dator. Om du inte kan låna en dator kan du delta på surfplatta eller smartphone.

Kursen handlar om hur facket fungerar, vad ett kollektivavtal är, hur försäkringsskyddet ser ut på jobbet och mycket mer. Du får även veta mer om vad du och dina arbetskamrater kan göra om ni vill påverka på jobbet.
På kursen lär vi oss mer om:

• Hur facket fungerar
• Regler och rättigheter på jobbet
• Hur jag själv kan påverka på jobbet

Tipsa gärna en arbetskamrat! Det är allra roligast att gå kurs ihop.

Kommande kurstillfällen:

5 oktober - 7 oktober

12 oktober - 14 oktober 

19-21 oktober

20-22 oktober 

26-28 oktober 

2-4 november 

3-5 november 

9-11 november 

10-12 november 

2-4 december 

Kursverktyg

Kursen genomförs i Teams. Ladda gärna ned Teams-appen både till dator och till telefon innan kursen börjar. Appen är förstås gratis och du kan ladda ned en där appar finns eller klicka här

Anmäl dig nu! Här hittar du alla kurstillfällen under hösten

Psst! Du vet väl att du har rätt att vara ledig från jobbet för att gå facklig kurs? Varje kursdag ersätts istället med ett skattefritt utbildningsstipendium. Ansök om ledigt hos din arbetsgivare minst två veckor i förväg, det är enklare än du tror. Be din arbetsgivare maila ditt namn och kursdatum till administration@handels.se och bekräfta att de beviljar ledigheten enligt Studieledighetslagen. Klart!

 

Behandling av personuppgifter

Jag är införstådd med att min kursanmälan innebär att Handels behandlar mina uppgifter.

Läs mer här

 

Uppdaterad: 22 september 2020