Bli medlem

Kurser för medlemmar

Ta chansen att få ut mer av ditt medlemskap - gå en kurs hos oss på Handels!

Karta över medlemsutbildningarna.
Ekonomi och ledighet för alla fackliga medlemsutbildningar:
Du söker ledigt hos din arbetsgivare enligt Studieledighetslagen för fackliga studier i samband med att du lämnar din intresseanmälan till oss.
Din arbetsgivare får inte neka dig ledigt från jobbet för att delta på en facklig utbildning. 
Du som har barn bör samtidigt förvarna förskola/fritids om ändrade behov av barnomsorg under utbildningen. Du har rätt att ha barnomsorg efter behov under utbildningstiden inklusive restid till/från kursen. 
Avdelning 20 ersätter dig med ett skattefritt stipendium på 988:-/studiedag, alternativt ersättning för faktiskt förlorad förtjänst.

Vi vill ge våra medlemmar de bästa möjliga förutsättningarna att få kunskap om sina rättigheter och skyldigheter.

När du deltar på våra utbildningar får du kunskap om hur du kan förändra din egen situation på jobbet och i samhället, samt hur du kan påverka som medlem.
Under respektive kurs finns mer information om vilken målgrupp den riktar sig till och vilka förkunskaper som krävs för att kunna bli antagen till kursen.
OBS, är du under 30 år vill vi gärna att du startar med "Om facket"!

Vi har utbildningar i samarbete och samverkan med LO-distriktet i Stockholm, ABF Stockholm, Långholmens folkhögskola och Runö Folkhögskola. När du lämnar intresseanmälan innebär det att du ger oss lov att dela de nödvändiga uppgifterna med våra närstående organisationer som behövs för att kunna registrera dig på utbildningen och ge dig rätt kost under dagen.

Välkommen på kurs!

DatumNamn Visa alla

Prenumerera

Kurser för medlemmar