Kurser avdelning 2 Trollhättan

VIKTIG INFORMATION angående vår kursverksamhet med anledning av coronaviruset.

Vi ser över vår kursverksamhet under våren för att minska risken för spridning av corona. Det gör att många kurstillfällen nu flyttas fram eller ställs in.

Du som är anmäld till en kurs/konferens under våren kommer kontaktas direkt om den blir inställd och vi kommer hjälpa dig att hitta ett annat kurstillfälle under hösten.

Om du sökt ledigt för en medlemskurs som blivit inställd har du rätt att gå tillbaka i tjänst på din arbetsplats direkt. Du har sökt din ledighet med stöd av Studieledighetslagen och § 10 i lagen ger dig rätt att avbryta ledigheten vid behov med omedelbar verkan. Om du har frågor om studieledighet så är du välkommen att kontakta Handels Direkt.

Har du förtroendeuppdrag i Handels och har sökt ledigt för att gå en kurs som nu är inställd ska du genast kontakta din arbetsgivare för att kunna återgå i tjänst. Om du har frågor så är du välkommen att kontakta Handels Direkt.

 

Här kan du hitta mer information om avdelningens kurser. Önskar du mer information eller vill anmäla dig till någon kurs som inte finns på hemsidan, hör av dig till oss på avdelningen på trollhattan@handels.se eller 0771 - 666 444.

Medlemsutbildningarna kan du anmäla dig till direkt på hemsidan. Utbildningar för förtroendevalda och ungdomssutbildningarna kontaktar du avdelningen för anmälan.

Det går även även att hitta fackliga kurser på www.fackligutbildning.se .

  • Medlemsutbildning

    Här kan du läsa mer om och anmäla dig till våra medlemsutbildningar.

  • Förtroendemannautbildning

    Här kan du läsa om våra utbildningar för dig som är förtroendevald.

  • Ungdomsutbildning

    Som ung i Handels har du möjlighet att delta på LO:s tvärfackliga ungdomskurser. Utbildningar är för dig som är under 30 år.

Uppdaterad: 13 december 2019