Bli medlem
Handelsanställdas förbund > Kontakt > Avdelningar > Avdelning 2 Trollhättan

Avdelning 2 Trollhättan


Här hittar du information, aktiviteter och kurser från avdelningen i Trollhättan. Kika gärna runt och läs mer om vilka vi är och vad vi gör. Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

  • Praktikstopp 22 nov 2021 - 2 jan 2022

    Handels avstyrker praktikplats på arbetsplatsen under angiven period. Under julhandeln är handeln ofta i stort behov av rekrytering av personal. Handels bedömer att undanträngningseffekten av reguljära jobb är för stor under dessa...

  • Årsmöte

    Idag den 13/4 har avdelningen genomfört ett digitalt årsmöte med 64 ombud runt om i avdelningen. Under dagen har vi genomfört val av ordförande, avdelningsstyrelse, LUK och övriga uppdrag i avdelningen. Vi har också pratat om vikten av att värva nya medlemmar till Handels och att vecka 15 är en kampanjvecka, vi har hört gripande berättelser om situationen i Strömstad som drabbats hårt av pandemin och fått ta del av LO´s arbete under 2020. Vi tackar mötesordförande Monica Hansson för ett väl genomfört möte. Vill vill även tacka alla förtroendevalda, all personal och övriga deltagare.

Fler nyheter
Uppdaterad: 4 november 2019

Bli skyddsombud

handels.se

All information som inte är från din avdelning hittar du på våra generella sidor handels.se.

handels.se