Bli medlem
Handelsanställdas förbund > Kontakt > Avdelningar > Avdelning 2 Trollhättan

Avdelning 2 Trollhättan


Här hittar du information, aktiviteter och kurser från avdelningen i Trollhättan. Kika gärna runt och läs mer om vilka vi är och vad vi gör. Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

  • Årsmöte

    Idag den 13/4 har avdelningen genomfört ett digitalt årsmöte med 64 ombud runt om i avdelningen. Under dagen har vi genomfört val av ordförande, avdelningsstyrelse, LUK och övriga uppdrag i avdelningen. Vi har också pratat om vikten av att värva nya medlemmar till Handels och att vecka 15 är en kampanjvecka, vi har hört gripande berättelser om situationen i Strömstad som drabbats hårt av pandemin och fått ta del av LO´s arbete under 2020. Vi tackar mötesordförande Monica Hansson för ett väl genomfört möte. Vill vill även tacka alla förtroendevalda, all personal och övriga deltagare.

  • Avtal klart 2020

    Avtal klart för anställda i privata butiker och lager! Totalt 1.354 kronor för hela avtalsperioden. Störst lönehöjning för dem som tjänar minst. Den viktiga frågan om allmän visstid ska äntligen ses över av fack och arbetsgivare...

Fler nyheter
Uppdaterad: 4 november 2019

Bli skyddsombud

handels.se

All information som inte är från din avdelning hittar du på våra generella sidor handels.se.

handels.se