Bli medlem

Årsmöte 2021 13/4

 Avdelningen kommer att hålla sitt årsmöte måndagen 13/4 kl 13.00-16.00 som tidigare meddelats.

På grund av rådande situation i samhället rekommenderar Handels förbundsstyrelse att vi håller mötet digitalt. Avd.17 Har valt att hålla vårt årsmöte helt digitalt.

Detta innebär att du som ombud har möjlighet att delta hemifrån, via din egen dator eller surfplatta så länge du har en internetuppkoppling. Du kan följa debatten, begära ordet, lägga förslag, rösta och tala i det tekniska systemet som heter Easymeet Online. Du kommer åt systemet via följande länk https://meeting.easymeet.se/handels.

Du kommer inom kort att få ett mail från ”Easymeet Online no-reply@easymeet.se” med en länk för att välja lösenord till mötet.

Bifogat i det här mailet finns en lathund om hur du får igång video i din dator, och hur du använder de olika funktionerna i Easymeet online. Vi rekommenderar att du loggar in och testar att din webbkamera och mikrofon fungerar i god tid innan mötet.

Har du inte tillgång till dator eller surfplatta kan du fortfarande se dagordning och delta i omröstningar genom att logga in via en smartphone. Du får däremot ringa in för att höra och delta i debatten.

Du kommer fortfarande få ersättning för förlorad arbetsförtjänst om du behöver vara ledig från ditt arbete för att delta i mötet. Blankett för uppdragsredovisning ligger som bilaga till detta mail. Skicka den till Verkstadsgatan 20, 65219 Karlstad.

Vi hoppas att den här lösningen ska fungera säkert och smidigt för oss alla, och att vi snart kan ses som vanligt igen.

Vid frågor, eller om du inte får något mail om att skapa ett lösenord för att kunna logga in i mötet, kontakta Thorbjörn Andersson på 0104508329 eller thorbjorn.anderssn@handels.se

 

Med vänlig hälsning

 

Handelsanställdasförbund avd.17

 

Uppdaterad: 24 mars 2020