Årets fackliga hjältar

Årets fackliga hjältar

I samband med Handels avdelning 1:s årsmöte kommer vi att utse fackliga hjältar i nedanstående kategorier. Passa på att nominera en kollega, din klubb eller någon annan som gjort skillnad i ert arbetsmiljöarbete eller fackliga arbete. Ni kan nominera fram till den 5/4. Nomineringarna skickas till malmo@handels.se

Utöver äran utlovas priser till vinnarna som kommer både de fackliga företrädarna och kollegorna till glädje.

Årets ombud:

Den som nomineras till årets ombud har utmärkt sig i sin roll som förtroendevald. Det kan vara vilken typ av ombud som helst. Till exempel försäkringsinformatör, skyddsombud, fackombud, handelsombud, ungdomsansvarig eller värvningsansvarig. Kanske har personen fått in en massa nya medlemmar, hjälpt någon som skadat sig i arbetet, räddat en anställning eller fått upp anställningsgraden för en kollega. Så länge du tycker att insatsen var beundransvärd så kom in med din nominering.

Årets klubb:
I denna kategori kan du nominera en klubb som visat på styrkan att vara flera. Att tillsammans lösa problem och att hitta spännande lösningar som kommit era medlemmar till nytta.

Årets arbetsmiljöinsats:
Här kan ni nominera både en klubb, ett ombud, eller en stark medlem som gjort skillnad för arbetsmiljön. Den som vinner denna ärofyllda kategori har förebyggt ohälsa eller stoppat något som kunde orsakat skada.

Årets nykomling:

Ibland träffar vi på dem som är på rätt plats vid rätt tillfälle. Som tar på sig ett uppdrag inom Handels och direkt gör skillnad för sina kollegor. Som inte tvekar att ta kampen på arbetsplatsen. Ibland är det inte det viktiga att ha all erfarenhet eller utbildning på plats, utan att agera! I denna kategori vill vi hylla personer med modet och initiativet att göra just det.

Uppdaterad: 18 februari 2020