Vill du också vara med i vecka 6?

Snart är det dags för årets vecka 6-kampanj! Det är en återkommande satsning då representanter från alla Handels avdelningar är ute på arbetsplatserna för att värva nya medlemmar och informera.

Som namnet antyder pågår kampanjen under vecka 6, det vill säga från den 5 till 11/2. Vill du kanske själv delta? Hör av dig till din avdelning!

Nytt för i år är att nya medlemmar får första månaden av sitt medlemskap i både Handels och a-kassan betald av förbundet om de samtidigt ansöker om autogiro. Något att komma ihåg även när du själv värvar nya arbetskamrater till facket! Frimånaden gäller hela 2018.

Förutom att värva medlemmar är fokus i vecka 6-kampanjen att informera om trygga jobb. Bland annat ska vi berätta hur man som anställd går till väga när man ansöker om att utöka sin arbetstid.

Vecka 6-kampanjen kommer att synas på Handels sociala medier, håll gärna utkik där. Är du själv ute och värvar kan det vara roligt att veta att Handels överlåter sitt Instagram-konto till intresserade avdelningar under veckan.

Publicerad: 9 januari 2018