Bli medlem

Värva extrajobbande arbetskamrater!

Även om du bara jobbar några få timmar i veckan är det bra att vara med i facket. Nu är det dags igen för lägstaavgiftskampanj, hjälp till du också! 

Handels har en särskild avgift för alla som tjänar upp till 10.000 kronor i månaden. För närvarande är den avgiften 130 kronor per månad. Men medlemskapet innehåller samma förmåner för alla medlemmar, till exempel hemförsäkring. Därför blir fackavgiften väldigt förmånligt för den som inte tjänar så mycket.  

Vår och höst genomför Handels särskilda lägstaavgiftskampanjer. Nu är det dags igen. Från den 9 till 22 maj besöker värvare från Handels avdelningar arbetsplatser för att kontakta och värva medlemmar som jobbar få timmar. Det kan hända att de kommer till din arbetsplats!

Är det många på ditt jobb som jobbar få timmar och ännu inte är med i facket? Vänta inte på värvarna, utan passa på att själv påminna om varför det är bra att vara med i facket. Läs mer om vad medlemskapet innehåller här. 

Här hittar du ansökan om att bli medlem.

Vill du veta mer om kampanjen, eller har frågor, vänd dig till Lizette Nilsson, som är ansvarig centralt: lizette.nilsson@handels.se.

Ett tips till: Och du vet väl om att alla gymnasieelever som jobbar extra får gratis elevmedlemskap? (även de som går teoretiska linjer) Bra att tänka på när sommarens extrajobbare kommer. Här kan du läsa mer om det.

Uppdaterad: 10 maj 2022