Värva din kompis och få biobiljetter

Ju fler vi är desto mer kan vi påverka. Därför är det så viktigt att värva nya medlemmar hela tiden. Nu får du som är förtroendevald två biobiljetter för varje medlem du värvar.

Det är ju ni förtroendevalda som vet hur det är på era arbetsplatser och vad som behöver bli bättre. Därför behövs du för att vi ska kunna bli fler och kunna göra mer! Som en bonus får du som förtroendevald i Handels därför två biobiljetter inom en månad för varje medlem du värvar till Handels.

För att få dina biobiljetter behöver du skriva ditt namn och personnummer på raden som heter ”värvad av” på anmälningsblanketten eller när du skriver in någon på hemsidan.

Det är viktigt att vi har rätt kontaktuppgifter till dig för att du ska kunna få biobiljetterna. På mina sidor kan du gå in och se över om de stämmer. Kampanjen riktar sig i första hand till dig som är förtroendevald men är öppen för alla handelsmedlemmar som inte är anställda av Handels. Om du behöver fler anmälningsblanketter kan du kontakta Handels Direkt på 0771-666 444.

Missa inte att fylla i autogiro för den du värvar! 

Uppdaterad: 17 augusti 2018