Snart är det lägstaavgifts-kampanj igen

Den 11-26 maj satsar vi extra mycket för att kontakta och värva medlemmar som jobbar få timmar. Det kan hända att ni får besök på din arbetsplats! 

Många anställda i handeln, ofta unga människor, har få timmar på kontraktet eller jobbar extra. De har minst lika stor nytta av att vara med i facket som dem som är fastare knutna till arbetsplatsen. 

Därför har vi en låg avgift för alla som tjänar upp till 10.000 kronor i månaden. För närvarande är den avgiften 130 kronor per månad.

Handels avdelningar har ansvariga som håller i uppsökeriet i lägstaavgiftskampanjen under de här veckorna, dels nu den 11-26 maj och senare i höst.

Är det många som jobbar få timmar på din arbetsplats? Tycker du att uppsökarna ska komma förbi? Eller du kanske vet om någon annan arbetsplats som borde få besök. Tipsa oss gärna! Du kan förstås alltid själv leta upp och prata med arbetskamrater som jobbar få timmar och påminna om varför det är bra att vara med i facket. 

Hör av dig till Lizette Nilsson, som är kampanjansvarig centralt, lizette.nilsson@handels.se, så förmedlar hon kontakten vidare. 

Kampanjen återkommer varje vår och höst, blir det inte besök nu kan det bli nästa gång!

Uppdaterad: 23 april 2019