Se hit, stipendier att söka!

Nu är det dags att söka Handels olika stipendier. Det finns flera olika, läs och sprid bland arbetskamraterna!

Kulturstipendium

Vill du till exempel bilda en filmklubb mdd dina arbetskamrater, göra en youtube-film om hur det är på jobbet eller starta ett bibliotek på din arbetsplats? Då kan du söka Handels kulturstipendium.

Kulturstipendiet delas ut till medlemmar i Handels som gjort, eller planerar att göra, en kulturaktivitet. Det kan röra sig om allt från konst, film, teater och litteratur till besök på ett museum eller att göra podradio. Vi ser gärna att det är en aktivitet som berör flera medlemmar i Handels.

Skicka in arbetsprover eller en beskrivning av det du vill göra/har gjort tillsammans med din ansökan. 

Semesterstipendium

Upp till 20 medlemmar kan få en veckas fri logi i stuga i Säfsen plus ersättning för reskostnader upp till 2500 kronor. Skriv och motivera varför du söker stipendiet.

Internationallt stipendium

Det internationella stipendiet gäller fackliga studier utomlands. Studierna ska omfatta minst en vecka och bedrivas efter program och studieplan. Skicka med dessa i din ansökan.

För alla stipendier gäller att sista ansökningsdag är 30/11. Skicka ansökan per post till Handels, Box 1146, 111 81, Stockholm eller mejla till madelene.andersson@handels.se. Ange gärna ditt personnummer.

Uppdaterad: 20 oktober 2017