Nytt på Uppdrag Handels

Du följer väl Uppdrag Handels, webbplatsen med information till dig som har uppdrag i Handels? Där uppdaterar vi regelbundet med nyheter som rör Handels, uppdraget som förtroendevald och annat som är bra att ha koll på.

De största kollektivavtalen, för anställda i privata och kooperativa butiker och lager, är ju klara. Nu står en rad andra avtal i tur att förhandlas!

Frisörer, bemanningsanställda och tjänstemän är några av de grupper anställda vars krav lämnats eller snart ska lämnas till arbetsgivarna. Vill du veta senaste nytt i avtalsförhandlingarna, anmäl dig till vårt nyhetsbrev, gå in på Handels avtalswebb eller på Mina sidor.Då kan du vara säker på att inte missa något.

En nyhet i Uppdrag Handels berättar om den rapport Handels utredare gjort om lönsamheten i handeln. Den har varit rekordstor åren 2011-2015, tvärtom mot vad handlarnas egna barometrar sagt under tiden.

I Uppdrag Handels finns också nyttig information att tänka på för dem som jobbar i sommar. Vill du nominera en kompis som är duktig på arbetsmiljö får du veta hur du ska göra. Och så kan du läsa om hur Handels anseende ökat sedan förra året. Ökningen är den största bland de organisationer som mätts denna gång!

Publicerad: 4 maj 2017