Nominera bästa arbetsplatsen

Vi vill belöna en riktigt bra arbetsplats i handeln. Där ni som jobbar trivs och har det bra, där samarbetet är gott mellan fack och chefer. Kanske det är din arbetsplats som ska utses till handelns bästa 2017!

En helt perfekt arbetsplats är förstås svår att hitta. Det viktiga är att det finns en vilja bland anställda och arbetsgivare att samarbeta och utvecklas och ta tag i eventuella problem på ett bra sätt. Förr året prisades Folksams telefonrådgivning, året innan var det Ellos Group som vann. Vill du att din arbetsplats ska vinna i år?

Du måste vara medlem i Handels för att kunna nominera. Arbetsplatsen måste ha kollektivavtal och det måste finnas någon slags facklig närvaro där. Det kan vara en klubb, ett handelsombud, fackombud eller skyddsombud. Så klart gäller det arbetsplatser i Handels avtalsområden, tex varuhus, butiker, frisörsalonger, e-handel, lager och tjänstemän.

En jury utser en vinnare bland de nominerade. Juryn består av Susanna Gideonsson, ordförande i Handels, Maria Nyberg, chef för Handels verksamhetsenhet och Per Bardh, Handels avtalssekreterare. Priset består av 10.000 kronor till arbetsplatsen och 10.000 kronor som planteras för arbetsplatsen i Vi-skogen. 

Här finns mer att läsa och länk till det formulär du använder för att nominera!

Senast den 20 september vill vi ha din nominering!

Publicerad: 1 juni 2017