Bli medlem

Här träffar du Handels i Almedalen

Sexuella trakasserier på jobbet är en svår och viktig fråga för många av Handels medlemmar. I nästa vecka i Almedalen kommer Handels förste vice ordförande Elisabeth Brandt Ygeman att vara med och diskutera hur vi tar iut med problemet.

Nästa vecka är det dags igen för politikerveckan i Almedalen i Visby på Gotland. För två år sedan, år 2020, ställdes veckan in helt och hållet, på grund av pandemin. Förra året, år 2021, blev ett digitalt evenemang.

Årets vecka är fysisk och pågår från söndagen den 3 juli till torsdagen den 7 juli.

Handels ledning, det vill säga ordförande Linda Palmetzhofer och förste vice ordförande Elisabeth Brandt Ygeman deltar i Almedalen, men Handels håller inget eget seminarium i år. 

Elisabeth Brandt Ygeman är med i panelen i ett seminarium som ska diskutera hur vi får bukt med sexuella trakasserier på jobbet. Arrangör är Kantar Sifor och övriga deltagare i panelen är bland andra Kommunals ordförande Malin Ragnegård och Unionens ordförande Martin Linder. Utgångsounkten för seminariet är årets Trakasseribarometer, som Kantar Sifo presenterat tidigare i år. 

Är du på plats på Gotland är du varmt välkommen till en frukost för Handelsmedlemmar på måndag morgon kl 08.30. Ledningen kommer även att besöka varuhuset Åhlens i Visby och träffa anställda där.

Läs mer om Almedalsveckan här.

Läs mer om Kantar Sifos seminarium här. 

Läs artikel om Trakasseribarometern här.

Information om och inbjudan till medlemsfrukosten.

 Följ Handels på Instagram och Facebook under veckan! 

Uppdaterad: 30 juni 2022