Ungforum 2019 för dig som är internationellt engagerad

Är du under 30 och vill diskutera fackliga frågor med likasinnade i andra förbund? Anmäl dig till LOs Ungforum 2019, som denna gång riktar sig till dig som är intresserad av internationella frågor.

Workers of the world- unite! är temat för Ungforum 2019, som äger rum 27-29 mars. Då träffas flera hundra deltagare från LOs alla fackförbund. Målet är att deltagarna ska få bättre förståelse för internationellt arbete och kunna prata om hur man kan jobba med frågorna lokalt och regionalt. Syftet med Ungforum är att stärka det tvärfackliga samarbetet och att deltagarna ska få ett nätverk som underlättar arbetet på hemmaplan efter konferensen.

Varje förbund väljer själv ut vilka deltagare de vill skicka till Ungforum. Att du är under 30 år och aktiv i facket är ett par krav för att du ska kunna delta. Men det här är inte konferensen du åker till om du är helt ny. Du bör vara intresserad av internationella frågor, ha varit fackligt aktiv ett tag och gått minst en av de grundläggande tvärfackliga ungutbildningarna.

Anmälan ska ha kommit Handels tillhanda senast den 23/11.

Läs mer och anmäl dig här! 

Vill du veta mer, hör av dig till Handels ungdomssekreterare Lizette Nilsson på mejl lizette.nilsson@handels.se

Uppdaterad: 15 oktober 2018