Låna Instagram-kontot och berätta om er själva

Vill ni visa andra hur ni har det på jobbet? Varför inte låna Handels instagramkonto för en vecka eller några dagar!

Du följer väl Handels på Instagram? Där heter vi @handelsfacket och lägger upp bilder som visar allt mellan himmel och jord som har med fackligt arbete att göra. Ibland allvarligt, ofta lite mer lättsamt.

Men det är ju inte på förbundskontoret i Stockholm det händer saker som är värt att visa på Instagram – det är ju på arbetsplatserna, i det fackliga vardagsarbetet, där ni finns. Därför lånar vi regelbundet ut Instagramkontot, till fackligt förtroendevalda, värvare, skyddsombud, klubbar och så vidare.

Ta chansen att berätta för andra i bild och text vad just ni gör. Bilder från fikarummet eller själva jobbet, allt går lika bra. Glöm bara inte att kolla med arbetsgivaren om det är ok att ta och lägga upp bilder! Gå gärna in och titta på @handelsfacket på Instagram, så ser ni vad vi just nu har för bilder från Handels fackliga vardag. 

Om du/ni är intresserade av att låna kontot, ta kontakt med vår webbredaktör Fredrik Säterli på mejl fredrik.saterli@handels.se, så kan han berätta mer och ge närmare instruktioner.

Uppdaterad: 3 maj 2018