Lägstaavgiftskampanj - tipsa oss om arbetsplatser!

Många anställda i handeln har få timmar på kontraktet eller jobbar extra. Ofta är det unga människor. De har minst lika stor nytta av att vara med i facket som dem som är fastare knutna till arbetsplatsen.

Därför har vi en låg avgift för alla som tjänar upp till 10.000 kronor i månaden. För närvarande är den avgiften 130 kronor per månad.

Nu i vår, från den 6 till den 21 maj, och senare i höst, från den 25 november till den 10 december, satsar vi extra mycket för att kontakta och värva medlemmar som jobbar få timmar. Vi kallar det för ”lägstaavgiftskampanjer”. Varje avdelning har en kampanjansvarig som håller i uppsökeriet under kampanjveckorna.

Tycker du att uppsökarna borde komma till din arbetsplats? Eller känner du till någon annan som borde få besök? Tipsa oss gärna!

Hör av dig till den som är kampanjansvarig centralt, Daniel Söderberg Talebi, daniel.soderberg@handels.se, så förmedlar han kontakten vidare. Kampanjen återkommer varje vår och höst, blir det inte besök nu kan det bli nästa gång. Så det lönar sig att tipsa!

Uppdaterad: 2 maj 2017