Bli medlem
Handelsanställdas förbund > Aktiv i facket > Aktuellt för dig med förtroendeuppdrag > Innehåll > Till förtroendevalda > Fyll på med viktig kunskap när du är korttidspermitterad

Fyll på med viktig kunskap när du är korttidspermitterad

Just nu påverkas många av Handels medlemmar av korttidspermittering. Om du och dina kollegor är berörda så kanske det här är en bra tid att ta del av utbildning som utvecklar er kompetens.

Hos Handelsrådet finns många kvalitetssäkrade och kostnadsfria digitala utbildningar för dig som jobbar i handeln. De handlar om säkerhet och arbetsmiljö och är enkla att ta del av om du har en dator och internet. I Handelsrådet samarbetar fackförbund och arbetsgivarorganisationer för att stärka handelns konkurrenskraft och skapa goda arbetsvillkor.

Exempel på utbildningar:
Din arbetsplats i handeln
Brand i handeln
Brandfarlig vara i handeln
Säker i butik

Kika också gärna in på samlingsplatsen på nätet för alla som vill bidra till att göra butiker säkrare: skyddabutiken.se.  Här finns fler möjligheter att lära. Sajten innehåller information och utbildning för den som jobbar i handeln och för den som vill bidra genom att bli besiktningsperson enligt 13-punktsprogrammet Skydd mot rån i handeln.

Uppdaterad: 1 april 2020