Fika för starka kollektivavtal

Den 17 mars är det kollektivavtalets dag. Det är en viktig dag värd att uppmärksamma. Speciellt nu när Handels är mitt uppe i förhandlingar om nya kollektivavtal. Det handlar om dina villkor.

Anmäl in deltagande och var med också på din arbetsplats. Handels skickar ut informationsmaterial, choklad och godis. På så vis kan du som förtroendevald uppmärksamma den 17 mars och prata om vikten av starka kollektivavtal med dina kollegor.

Enkelt att delta
Anmäl deltagande genom länken nedan. Fyll i formuläret så skickar vi ut information om värdet av kollektivavtal. Vi skickar också med fika i form av Fairtrade-märkt choklad och godis tillsammans med information om dina medlemsförmåner kopplat till Handelskortet. Informationen kommer i en snygg ställning som lätt ställs i lunchrum eller liknande.

Kollektivavtalets dag är ett bra tillfälle att prata om vikten av att vara medlem i Handels. Genom att vara många medlemmar är vi starka och kan förbättra. För bland annat trygga jobb, bättre arbetsmiljö och jämställda löner.

Om Handels på din arbetsplats deltog höstens i Fairtrade Challenge (fikadagen) så behöver ni inte anmäla er igen. Ni kommer få materialet utskickat per automatik.

Givetvis är det helt kostnadsfritt. Det finns begränsat med fika-kitt så anmäl in deltagande redan idag. Sista anmälningsdag är den 8 mars.

 

www.handels.se/17mars

Publicerad: 1 mars 2016