Bli medlem
Handelsanställdas förbund > Aktiv i facket > Aktuellt för dig med förtroendeuppdrag > Innehåll > Till förtroendevalda > Efterlyses: unga i storstäder som vill berätta om jobbet

Efterlyses: unga som vill berätta om jobbet

En stor del av alla som jobbar i handeln är unga. Det är viktigt att deras röster hörs om villkoren på dagens arbetsmarknad. Därför söker Handels kontinuerligt efter unga språkrör.

Har du nån jobbarkompis som kan och vill berätta? Just nu letar vi särskilt efter unga som jobbar i större städer, gärna med butiksjobb. Som kan och vill berätta hur det är att ha visstidsanställning, få jobba via sms, till exempel. Kanske det finns någon eller några på ditt jobb som numera har bättre anställningsvillkor, men som börjat arbetslivet på detta sätt?

För att bli språkrör ska man helst vara under 30 år, behöver inte vara fackligt aktiv, men måste förstås vara medlem i Handels. Utbildning av språkrör sker kontinuerligt.
Tipsa den som är intresserad att mejla till Handels ungdomssekreterare Lizette Nilsson, lizette.nilsson@handels.se, så berättar hon mer om vad rollen som språkrör kan gå ut på. Eller mejla själv om du vill veta mer innan du tipsar!

Läs mer här: https://handels.se/aktiv-i-facket/under-trettio/

Uppdaterad: 10 mars 2020