Bli medlem

Tipsa om arbetsplatser till höstens lägstaavgiftskampanj

Även den som bara jobbar några få timmar i veckan har nytta av att vara med i facket. Ofta handlar det om unga människor. Det är dessa vi vill nå med våra lägstaavgiftskampanjer.

Handels har en särskild avgift för alla som tjänar upp till 10.000 kronor i månaden. För närvarande är den avgiften 130 kronor per månad. Medlemskapet innehåller samma förmåner för alla medlemmar, till exempel hemförsäkring. Därför blir fackavgiften väldigt förmånligt för den som inte tjänar så mycket, men har en egen bostad. 

Vår och höst genomför Handels särskilda lägstaavgiftskampanjer, för dem som inte jobbar så många timmar och därför inte tjänar så mycket. Nu är det dags för höstkampanjen. Från den 23 november till den 8 december besöker vi arbetsplatser för att kontakta och värva medlemmar som jobbar få timmar. 

Tycker du att uppsökarna borde komma till din arbetsplats? Eller känner du till någon annan som borde få besök? Tipsa gärna din avdelning! Varje avdelning har en kampanjansvarig som håller i uppsökeriet under kampanjveckorna.

Tänk på att om det inte skulle blir besök nu kan det bli nästa gång. Så det lönar sig att tipsa!

Här finns kontaktuppgifter till avdelningarna. Ju förr du har av dig, desto bättre!

Och självklart kan du själv prata med dina arbetskamrater om vitsen med att vara med i facket. Läs mer om vad medlemskapet innehåller här.

Här hittar du ansökan om att bli medlem.

Uppdaterad: 18 oktober 2019