Bli medlem
Handelsanställdas förbund > Aktiv i facket > Aktuellt för dig med förtroendeuppdrag > Innehåll > Till förtroendevalda > Digitala arbetsplatsbesök från Handels ledning i coronatider

Digitala arbetsplatsbesök från Handels ledning i coronatider

När det inte går att göra fysiska besök får de ske digitalt istället. Därför kommer Handels ordförande att boka digitala med klubbar på arbetsplatser runt om i landet under april och maj månad.

I vanliga fall brukar representanter för Handels ledning göra arbetsplatsbesök under vår och höst. Men nu får det bli en digital turné istället för fysisk, på grund av coronaviruset. En rad klubbar är redan inbokade för ”besök”, eller samtal med Susanna Gideonsson. Men det finns möjlighet för fler.  

Är du förtroendevald och gärna vill samtala med Handels ledning, om effekterna av corona, den uppskjutna avtalsrörelsen, eller något annat som berör jobbet, hör av dig! Det gäller både er som sitter i en klubb och ni som inte gör det, till exempel fackombud och skyddsombud. Finns tid och möjlighet så kan digitalt möte, till exempel via skype, bokas in under maj, med Susanna Gideonsson eller någon annan i ledningen.

Kontakta politisk samordnare Emelie Wärn, emelie.warn@handels.se, om du/ni är intresserade av ett möte.

Uppdaterad: 23 april 2020