Delta gärna i vår lägstaavgifts-kampanj!

Den 24 november till 9 december satsar vi extra mycket för att kontakta och värva medlemmar som jobbar få timmar. Vill du ha besök på din arbetsplats? Eller vill du själv vara med och värva medlemmar?

Många anställda i handeln, ofta unga människor, har få timmar på kontraktet eller jobbar extra. De har minst lika stor nytta av att vara med i facket som dem som är fastare knutna till arbetsplatsen.

Därför har vi en låg avgift för alla som tjänar upp till 10.000 kronor i månaden. För närvarande är den avgiften 130 kronor per månad.

Handels avdelningar har ansvariga som håller i uppsökeriet i lägstaavgiftskampanjen under kampanjveckorna, i höst från 24 november till 9 december och nästa gång i vår.

Är det många som jobbar få timmar på din arbetsplats? Tycker du att uppsökarna ska komma förbi? Eller du kanske själv vill vara med och värva?

Hör av dig till Lizette Nilsson, som är kampanjansvarig centralt, lizette.nilsson@handels.se, så förmedlar hon kontakten vidare. Eller kontakta din avdelning direkt: https://handels.se/kontakt/avdelningar/

Publicerad: 9 oktober 2018