Bli medlem

Dags igen att söka Handels stipendier

Är det nån som skulle behöva hjälp att komma iväg på semester? Eller har nåt kul projekt på gång? Då kan det vara läge att söka ett av Handels stipendier. Det finns flera olika, läs och sprid bland arbetskamraterna!

Kulturstipendium

Kulturstipendiet delas ut till medlemmar i Handels som gjort, eller planerar att göra, en kulturaktivitet. Det kan röra sig om allt från konst, film, teater och litteratur till besök på ett museum eller att göra podradio. Vi ser gärna att det är en aktivitet som berör flera medlemmar i Handels. Kulturstipendiet kan sökas både av enskilda medlemmar och flera tillsammans, exempelvis en klubb.

Skicka in arbetsprover eller en beskrivning av det du vill göra/har gjort tillsammans med din ansökan. 

Semesterstipendium

Upp till 20 medlemmar kan få en veckas fri logi i stuga för fyra i Säfsen plus ersättning för reskostnader upp till 2 500 kronor. Stipendiet gäller i ett år från att det beviljas. Den som söker stipendiet ska motivera varför i ansökan. 

Internationellt stipendium

Det internationella stipendiet gäller fackliga studier utomlands. Studierna ska omfatta minst en vecka och bedrivas efter program och studieplan, som ska bifogas ansökan. 

För alla stipendier gäller att sista ansökningsdag är 30/11. Skicka ansökan till:

Handelsanställdas förbund
Box 1146
111 81 Stockholm
eller mejla till: fk.stipendier@handels.se

Uppdaterad: 5 november 2019