Bli medlem

Dags att nominera och utse ”ledstjärna" igen!

Hållbarhet i arbetslivet, det handlar både om schysta villkor och miljöfrågor. Vet du någon som gör skillnad på din arbetsplats? Då kan du nominera hen till Folksam LO Pensions hållbarhetspris ”Ledstjärnan”.

Priset delas ut vartannat år och går till en medlem i något LO-förbund som gjort något alldeles extra som fått bestående effekter. Första gången det delades ut, år 2019, var det Michelle Malmberg och Berit Starkenberg, båda från Livs, som fick priset.

Tanken är att lyfta fram hållbarhet i ett brett perspektiv: det handlar både om jämställdhet och schysta villkor i arbetslivet och om miljöfrågor.

Syftet med priset är att lyfta fram människor som visar vägen och agerar för att göra skillnad, inte bara för sig själva utan för alla. Det kan vara i såväl stort som smått.

Hur priset delas ut år beror på utvecklingen med pandemin. Prisutdelning på något sätt kommer det i alla fall att bli oavsett!

Nominera här! Du kan nominera fram till den 31 maj 2021.

Sätt gärna upp en affisch på jobbet om priset, så att fler nås av informationen. Här finns en affisch i pdf som går att skriva ut.

Uppdaterad: 22 april 2021