Biobiljetter när du värvar en medlem

Handels är ett av Sveriges mest framgångsrika fackförbund. Det märks bland annat på ett kraftigt ökande medlemsantal och sedan 2012 har vi ökat från 145 000 till snart 157 000 medlemmar. En av anledningarna till att det går så bra är att vi har 14 000 engagerade förtroendevalda på våra arbetsplatser runt om i landet.

För att uppmuntra dig som är förtroendevald att hjälpa till med att värva nya medlemmar har vi kampanjen ”medlem värvar medlem”. Kampanjen betyder att du som värvar en ny medlem till Handels får två biobiljetter (till valfri film).

För att få dina biobiljetter behöver du skriva ditt namn och personnummer på raden som heter ”värvad av” på anmälningsblanketten. Biobiljetterna skickas hem till dig efter att den nya medlemmen betalt sin första medlemsavgift, vilket normalt kan ta 1-3 månader.

Kampanjen riktar sig i första hand till dig som är förtroendevald men är öppen för alla handelsmedlemmar som inte är anställda. Om du behöver fler anmälningsblanketter kan du kontakta din avdelning så hjälper de till. 

Uppdaterad: 7 januari 2016