Glöm inte att öppna posten!

Vår förbundsordförande Susanna Gideonsson kommer snart att skicka ut ett brev till dig med information om hur du kan prata med dina kollegor eller andra i branschen om att vara med i Handels.

Som du vet så blir vi starkare som fackförbund ju fler medlemmar vi är. Du kan bidra till att vi blir starkare genom att se till att så många som möjligt i branschen är medlemmar. Kanske har du kollegor som ännu inte gått med?

I brevet som kommer hem till dig får du information om hur du kan prata med dina kollegor om ett medlemskap. För varje person som hjälpt att gå med får du två biobiljetter. 

Så glöm nu inte att öppna posten!

Innehållet
Kampanjen har motsvarande upplägg som avtalskampanjen 2012 och innehåller ett brev från Sanna, en folder med tips för medlemsvärvning, värvningsfoldrar samt en affisch. 

Baserat på resultatet 2012 räknar vi med cirka 100 nya medlemmar sista kvartalet i år och cirka 200 nya medlemmar 2017. Kampanjen har en egen kod (40-5) och på samma sätt som i medlem värvar medlem skickar vi 2 biobiljetter till den som har värvat. 

Uppdaterad: 6 oktober 2016