Avdelning 20 Stockholm

Välkommen till din avdelning

Vill du påverka din egen och dina arbetskamraters arbetsplats? Vill du lära dig mer om dina rättigheter? Kika runt här på vår avdelningssida för mer information eller kontakta oss på avdelningen så hjälper vi till.

 • Jobba hos oss!

  Handels avdelning 20 söker två verksamhetsassistenter. Som verksamhetsassistent arbetar du med vår utåtriktade verksamhet gentemot våra medlemmar. Båda tjänsterna är tillsvidareanställningar. Läs mer och ansök nu!

 • Årsmötestider för fackklubbar!

  Nu i januari - februari är det dags för alla fackklubbar att hålla sitt årsmöte. Information och blanketter inför detta har den 13 januari skickats från avdelningen till alla fackklubbsordförande. På årsmötet ska deltagarna behandla det gångna årets...

 • Dags för nya tag! Gå en facklig kurs i vår!

  På våra kurser lär du dig vad som gäller på arbetsplatsen. Alla Handels utbildningar är gratis och du har rätt att vara ledig från jobbet för att gå en kurs.

 • Allt fler väljer facket

  Sedan årets början har mer än 4 300 anställda inom Handels branscher i Stockholm och på Gotland valt att gå med i Handels! Välkomna säger vi till alla er. Snart är vi 30 000 medlemmar i avdelning 20! Det är så vi kan påverka. Stark. Tillsammans.

Fler nyheter