Avdelning 20 Stockholm

Välkommen
till avdelning 20 Stockholm!


Vill du påverka din egen och dina arbetskamraters arbetsplats? Vill du lära dig mer om dina rättigheter? Kika runt här på vår avdelningssida för mer information eller kontakta oss på avdelningen så hjälper vi till.

 • Daniel Söderberg Talebi.

  "Vägra vara Generation Otrygg"

  "Att vår generation ofta beskrivs som bortskämd och oansvarig är kränkande och missvisande.Vi möter en otrygg arbetsmarknad, akut bostadsbrist, kraftigt försvagad välfärd och vi mår allt sämre rent psykiskt. Det är dags för proffstyckare och högerdebattörer att ta in verkligheten" skriver Daniel Söderberg Talebis i en debattartikel på SVT opinion.

 • Robert Nyberg

  Var med i Handels valrörelse!

  Läget är allvarligt - otrygga anställningar ökar explosionsartat och vår generella välfärd monteras ner. Men utvecklingen går att vända. Måndagen den 4 augusti öppnar avdelningens valcenter! Här behövs du! Välkommen.

 • Foto: David Bicho.

  Gå kursen Facket i Samhället i augusti

  Vilken roll spelar politiken för möjligheten att få trygga jobb och en välfärd av högsta kvalitet tillgänglig för alla? Det - bland annat - pratar vi om på kursen Facket i Samhället som går 20-21 augusti. Anmäl dig nu!

 • "Nolltimmarskontrakt borde vara olagligt."

  Det skriver avdelningens ordförande Martin Ångman tillsammans med fyra andra avdelningsordföranden i en debattartikel publicerad i ETC. "Medlemmar hör av sig till oss och berättar om sin situation – men vågar inte ens för oss berätta var de jobbar, eftersom de kan få sluta jobbet redan samma dag."

Fler nyheter