För att handels.se ska bli så bra som möjligt tar vi hjälp av Google analytics som använder cookies. I och med att du använder vår webb så hjälper du oss alltså samtidigt att utveckla den. Jag vill veta mer.

Välkommen till Handelsanställdas a-kassa

Verktygslänkar

Ska du söka ersättning?

Så här gör du för att söka ersättning.

Steg för steg
 • Mina sidor i mobilen och surfplattan

  Från och med den 14 juni kan du använda mobilen eller surfplattan och gå in direkt på Mina sidor. Detta är den första versionen av flera som släpps under året vilket innebär att allt eftersom blir det mobila gränssnittet mer likt Mina sidor på datorn.

 • Frågetecken

  Brister i hanteringen av aktivitetsstöd hos Arbetsförmedlingen

  Med anledning av de skriverier som framkommit i media om brister i hanteringen av aktivitetsstöd hos Arbetsförmedlingen hänvisar vi till AF:s hemsida för mer information.

 • Nu har vi lanserat Mina sidor

  Välkommen till vår nya e-tjänst Mina sidor som ersätter Internetkassan. Här kan du enkelt och snabbt hantera dina ärenden såsom fylla i och skicka in dina kassakort, se uppgifter om utbetalningar och din ersättning med mera.

Fler nyheter

Mina sidor

Använd vår e-tjänst

Vill du fylla i och skicka in dina kassakort elektroniskt, själv se dina utbetalningar, skicka meddelanden direkt till din handläggare, mm? Från 10 maj kan du logga in med E-legitimation eller så kan du teckna ett användaravtal och använda ett personligt lösenord.

Anslut dig

Antal ersättningsdagar

1,3 eller 5. Hur många ersättningsdagar du får per vecka framgår av en omräkningstabell som finns i arbetslöshets-försäkringen. Här kan du räkna ut vad som gäller för dig.

Beräkning av ersättningsdagar