A-kassans Mina sidor

Snabbt, säkert och enkelt
Fyll i och skicka dina kassakort
Se dina utbetalningar, mm.
Logga in på a-kassans Mina sidor

Inbetalning av medlemsavgift

Vi har bytt faktureringssystem på Handels och du har fått ett personligt OCR-nummer som kommer att vara samma under alla månader. För att inbetalningen av din avgift ska bli rätt är det viktigt att du använder dig av det nya OCR-numret som du ska ha fått utsänt från november. Plusgiro-kontot är däremot detsamma som förut.
Notera även att aviseringen går ut några dagar senare än förut.

Vissa störningar i Mina sidor då många loggar in samtidigt

Vi arbetar febrilt med att få Mina sidor att svara snabbt och fungera felfritt vid inloggning. När många försöker logga in samtidigt blir belastning på funktionen för hög och du kan uppleva problem med att komma in eller få Mina sidor att svara på kommandon. Den här typen av problem blir extra märkbara på måndagar då många vill logga in och deklarera kassakort. Om du får problem med inloggningen eller att Mina sidor bara står och "tuggar" ber vi dig försöka lite senare.

Handels papperskalender skickas inte ut i år

Handels förbund har i år beslutat att inte trycka upp och skicka ut papperkalendern till alla medlemmar. Vi hänvisar dig att läsa mer på Handels förbunds hemsida.

Information om BankID

BankID uppdaterar sitt säkerhetsprogram regelbundet och snart slutar gamla versioner av BankID att fungera vid inloggning i Mina sidor. Om du inte redan gjort det behöver du installera senaste versionen av BankIDs säkerhetsprogram på din dator, senast i mitten av januari 2015.

Höjt schablonbelopp för kulturarbete

Från och med den 1 januari 2015 höjs schablonbeloppet för omräkning av tillfälligt konstnärligt från 158 till 165 kronor. Arbete som utförs från 1 januari 2015 ska omräknas med 165 kronor.

Anmäl intresse att delta i en intervjustudie

Två studenter vid Stockholms universitet vill komma i kontakt med dig som får ersättning från oss för att genomföra en intervjustudie.

Ska du söka ersättning?

Så här gör du för att söka ersättning.

Steg för steg

Så fungerar arbetslöshetsförsäkringen

I foldern ges en kort och enkel information om arbetslöshetsförsäkringen.

Öppna foldern